Pau Gómez Calvo

Terrassenc graduat en Art Dramàtic al Col·legi del Teatre de Barcelona. Complementa la seva formació amb monogràfics de tècniques de clown amb Pepa Plana i amb Philippe Gaulier; màscara neutra amb Paola Rizza i Jason Turner a l'École internationale de théâtre Jacques Lecoq, teatre de carrer amb Jorge Picó, pedagogia teatral amb Isaac Alcayde, Marc Angelet i Yasmina Rincón i teatre d'objectes amb Xavier Bobés.

Ha treballat en peces teatrals dirigides per Antonio Damasco, Pep Pla, Oriol Morales, Esther Nadal, Jorge Picó, Rosa Aguado, Rosa Ribera; i ha dirigit diversos projectes escènics. També ha participat en diversos projectes audiovisuals i publicitaris i des de 2009 treballa com a formador de tècniques teatrals amb infants, joves i adults.

El 2018 decideix formar-se amb un Postgrau de Producció a la UOC i especialitats com Cultura lliure aplicada a les arts escèniques, Community Management, Disseny gràfic, Contractació pública per empreses culturals i Gestió de la Indústria Musical. Això li permet veure les arts escèniques i la música des d’una altra banda i combinar la feina d'actor amb la gestió cultural de diversos projectes com L'Embarral,  Festival TNT, Festival Elixir, Festival Sâlmon<,  Festival Latent, Graner, Casa de la Música i companyies o grups com Mos Maiorum i Cabaret Misêria.