Jo i la meva futura jo - Núria Clotet

espectacle d'humor sanador

Ja fa anys que La Rateta puja als escenaris, però és al confinament -gràcies a les hores de tancament i a un curs de creixement personal- la Núria decideix que ella ha nascut per ser CANTANT-CLOWN i decideix fer un viratge a la seva carrera per oferir-nos un espectacle en solitari.

Un espectacle social on la veu de la dona es converteix en una eina d’equilibri descartant tensions i conflictes. Conduint monòlegs i cançons pròpies cap a l’empoderament a través de l’humor, és un espectacle satíric i assertiu des de l’escena; inspirat en la meva història personal amb un alter ego, La Rateta. És un espectacle dirigit a públic adult tot i que a més, és apte per a tots els públics.


A "Jo i la meva futura jo" ens explica com sortir de la zona de confort imaginant i vivint com la teva ''futura jo''. "Jo i la meva futura jo" ofereix 60 minuts de reflexions musicades d'una dona que es posiciona com a artista, que analitza amb humor els entrebancs vitals i que ha pres la decisió de ser la guia de la seva vida a través de la intuïció femenina i de decisions anàrquiques. L'excentricitat i la sinceritat de les seves composicions no deixen a ningú indiferent; l'artista interpel·la al seu públic amb experiències quotidianes relatades de forma àcida, despreocupada, i amb una compromesa consciència social.

 

I si ens comportéssim com si aquest fos l'últim any de les nostres vides? O com si tinguéssim tots els diners que imaginem i més? Com seríem? Què faríem?