Monogràfic de Teatre Musical

Un musical o una obra de teatre musical és una forma de teatre que combina música, cançó, ball i diàlegs. El contingut emotiu de la història, així com la mateixa història, és transmesa mitjançant les paraules, la música, els moviments i els aspectes tècnics de l'espectacle com una unitat integrada. Des d'inicis del segle xx, els espectacles de teatre musical han estat simplement anomenats musicals.


Des de L'Embarral us oferim un monogràfic dirigit a adults (a partir de 16 anys) per endinsar-vos en aquest fantàstic món.

De la mà de la Cristina Salmerón es treballaran diferents tècniques vocals per tal d'interpretar alguns temes del musical "Mamma Mia" (les cançons s'interpretaran en castellà).


DATES i HORARIS

Dissabte 16 de març de 2024 de 10h a 14h i de 17h a 20h

i diumenge 17 de març de 2024 de 10h a 13h*

 *El diumenge es farà una mostra oberta a públic de 12h a 13h al Coro Vell.


LLOC

Societat Coral Joventut Terrassenca (CORO VELL)

C/Sant Marian 122, Terrassa


PREU

40€ per persona


RESERVA DE PLAÇA (places limitades)

Per tal de reservar plaça és imprescindible omplir el formulari i fer el pagament dels 40€ al següent número de compte indicant "Nom de l'alumne + Monogràfic de Teatre Musical"

ES3601828104510202096990


Cristina Salmerón

Terrassenca, graduada en Interpretació a l'Escola Nancy Tuñón i Jordi Oliver. Complementa la seva formació a l'Estudi Laura Jou de la mà de l'actor, coach i pedagog teatral Isaac Alcayde i a l'Estudi Karloff, treballant davant de càmera, amb el director Hèctor Hernández Vicens. Com actriu, ha format part del grup de teatre Ja Som Algú de Terrassa i la Companyia B-612, amb el seu últim espectacle musical, "El Petit Príncep". També és saxofonista, formada a l'Escola de Música de Viladecavalls i membre del grup de versions "Next to Hit".


Laboralment, és tècnica d'il·luminació i so a l'equip d'animació del Camping l'Atmella de Mar i és actriu a Horrorland, a més de formadora de tècniques teatrals amb infants i joves a l'Embarral.

Graduada en Comunicació Audiovisual, també es dedica a la direcció i realització de videobooks i el muntatge audiovisual.