Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Cicle infantil i juvenil al Districte Zero

Des de fa anys que proposem un Cicle infantil i juvenil amb propostes de teatre, música, contes, pintura, circ... i ho fem al Districte Zero de Terrassa. Diverses entitats culturals de la zona ens unim i creem aquest cicle amb propostes per tots els gustos i edats.

Des de L'Embarral fem la coordinació general del cicle i també proposem una de les sessions, en el nostre cas és de teatre.


Les entrades es poden comprar anticipadament a la Llibreria Synusia (de dilluns a divendres de 10h a 13:30h i de 18h a 21h / dissabtes de 10h a 13:30h).


Podeu consultar les properes sessions AQUÍ

LA VERITAT DE LES PRINCESES amb La Boia Teatre

Aquesta és la història d’una princesa en vaga, cansada que tothom li expliqui com ha de ser una princesa com cal i decidida a explicar les veritats de les princeses. I és que... les princeses també es tiren pets!

Un conta contes i posterior taller de titelles amb materials reciclats.


18 de desembre 2021 a les 18h

Ateneu Candela

a partir de 3 anys

Organitza: L'Embarral

Preu: 5€/persona


EL GUINYOL – ARTUR I BLANCAFLOR amb Pengim-Penjam Titelles

Durant l’Edat Mitjana, els trobadors, joglars, titellaires… es movien per ciutats, viles i castells; actuant en places, pòrtics d’esglèsies, o als salons dels cortesans, contant els fets més rellevants desl últims temps, les proeses dels herois populars, etc. Bé en forma de romanço, «cantiga», narració….

Malgrat que avui ens trobem a l’era de la comunicació via satèl·lit, la distància entre les persones és més gran. «El Guinyol» es un intent de recuperar aquesta proximitat tot explicant una història de l’època.


8 de gener 2022 a les 17:30h

Lab7,70 (Carrer Canonge Rodó, davant el núm 49)

a partir de 3 anys

Organitza: Tub d’Assaig

Preu: 5€/persona


LA NOSTRA CIUTAT de Thornton Wilder amb CapitanosTrup

El grup de l'escola de teatre Les Pisanes ens ofereix aquest espectacle.

La vida dels habitants de la petita localitat nord-americana de Grover's Corners transcorre com a qualsevol altre lloc del món: neixen, creixen, s'enamoren, es casen i moren. L'aparent senzillesa de la seva existència es converteix en un cant als petits esdeveniments quotidians i en una colpidora reflexió sobre la consciència de viure.


5 de febrer 2022 a les 18h

El Vapor - Casa de la Música

a partir de 12 anys

Organitza: Les Pisanes

Preu: 5€/persona


TANTES DITES, TANTES RIMES I MOLT MÉS amb Crisspeta i Editorial Yekibud

En aquests poemes, que són per a nens de totes les edats, les protagonistes són les frases fetes que diàriament utilitzem en la nostra vida quotidiana. I amb tals frases es creen poemes plens d’humor, de jocs de paraules, rima, doble sentit … Les il·lustracions que acompanyen cada poema ho fan de tal manera que es fonen amb els versos perquè dibuix i text formin un tot.


12 de març 2022 a les 18h

Ateneu Candela – Synusia

a partir de 7 anys

Organitza: Synusia i Ateneu Candela

Preu: 5€/persona


EL NEN I EL MÓN amb Rita&Luca Films

Un nen petit viu amb la seva família en una idíl·lica zona rural del Brasil, fins que el seu pare ha de marxar a treballar a la ciutat. El nen decideix emprendre un viatge per trobar-lo, una aventura apassionant que el portarà a descobrir un altre món controlat per la tecnologia, les màquines i els mitjans de comunicació. Una realitat que el nen contemplarà amb els seus ulls d’infant, intentant sobreviure sempre de la manera més juganera i innocent.

Pel·lícula d'animació per a tota la família, nominada als Oscar 2016.


26 de març 2022 a les 18h

El Vapor - Casa de la Música

a partir de 7 anys

Organitza: Festival Latent i Casa de la Música


TALLER D'UKELELE PER A FAMÍLIES amb Salva Rey i Sonia Jiménez

En Salva Rey, autor del manual "Ukelelala, aprende a tocar el ukelele en familia" ens presenta ara un nou mètode per als més petits de la família. Aquest mètode ha estat desenvolupat juntament amb l'educadora musical Sonia Jiménez. Tots dos ens presentaran el llibre que han escrit plegats i ens faran una classe d'ukulele en família molt i molt especial.


9 d’abril 2022 a les 18h

El Vapor - Casa de la Música

a partir de 7 anys

Organitza: Casa de la Música

Preu: 5€/persona

*Cal dur ukelele. Si no en teniu es podran llogar per 5€ i quedar-se'l al final de la classe amb un 10% de descompte i rembolsament dels 5€, ja que la marca col·laboradora és de Terrassa!


TALLER DE PINTURA amb Ana Madrid

Ana Madrid artista multidisciplinar nascuda a Granada l’any 1991. Després de cursar la llicenciatura en Belles arts a la seva ciutat natal, decideix traslladar-se a Londres on viu durant dos anys. Amb residència actual a Barcelona des del 2017, ha treballat impartint tallers de pintura i desenvolupant diferents projectes artístics personals a la ciutat.

La seva obra es basa principalment en l’estudi de la figura humana i la simbologia associada a la representació clàssica figurativa, dotant la seva obra d’un caràcter narratiu.


7 de maig 2022 a les 18h

El Corralito

a partir de 12 anys

Organitza: Corralito

Preu: 10€/persona (inclou material)