Nia - moviment conscient

tallers de moviments conscient per a joves, adults i tercera edat

Nia és una pràctica de fitness holística que es practica a peu descalç. Combina la dansa, les arts marcials i les arts restoratives. A més, no només condiciona el teu cos sino que també treballa en processos mindfullness per a la gestió de les emocions, la ment i l’ànima. 

Tothom pot descobrir, explorar, deslligar i obrir el potencial individual per una vida saludable i amb sentit a través de posar atenció al que diu el nostre cos i al paper que juguen les sensacions que tenim quan ens posem en moviment.

La pràctica de Nia és completament segura i adaptable a totes les edats, cossos, nivells de fitness i capacitats diverses, ja que anima a tothom a moure’s en la manera que els cos de cadascú ho desitja.

Nia busca el plaer que el cos sent quan es mou. A través del moviment conscient, ens anima i ajuda a convertir-nos en científics de les sensacions del nostre cos.

Anna Boladeras Pérez - Ventana

L’Anna va créixer a Terrassa i és llicenciada en Traducció i Interpretació de xinès i anglès. Aquests estudis la van portar a la Xina on va viure gairebé quinze anys. Allà va descobrir "Nia", una pràctica arrelada en el moviment conscient i en la recerca del plaer a través del moviment i el fitness. 

 

A Pequín va estudiar diferents tipus de danses i arts marcial: Nia, ATS, tribal fusion, Jeet Kune Do, boxa i Taijiquan, entre d’altres. Va participar com a actriu, ballarina, escriptora i directora en varis espectacles relacionats amb la dansa, en la majoria com a membre de les “Lunatic Moires”: Songs from the labyrinth, Siren.Seductress.Shanghai, Ashes, Hecate’s birds, Gypsy fever, Lunatic hafla...

 

Després de deu anys com a estudiant de Nia va treure’s la certificació i llicència com a professora de la pràctica per poder impartir oficialment aquesta dansa. Actualment dona quatre classes setmanals a la ciutat de Terrassa, on resideix des del 2018. Una de les raons que la fa ballar és la de mostrar un cos no normatiu realitzant una activitat com la dansa.