Terrassa Secreta

Terrassa Secreta és una proposta artística ideada i impulsada a la ciutat de Terrassa per la productora L'Embarral l'any 2016.

Una nombre reduït de persones s’inscriuen per gaudir d’un esdeveniment cultural del qual només en coneixen la disciplina artística.

No saben ni el nom de la persona que actuarà, ni el lloc on gaudiran de l’espectacle de música, teatre, cinema, dansa, o altres disciplines artístiques en un ambient únic i irrepetible acompanyats d'una degustació de productes de proximitat.


Un projecte singular

El projecte Terrassa Secreta va ser seleccionat pel projecte CultSurfing.cat, una iniciativa que pretén crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans.

«Volem apropar la cultura i l’art convidant a la gent que es llanci a participar en una proposta sorpresa, apostant per descobrir nous artistes que potser desconeixien.»

Edicions anteriors

- La primera edició de Terrassa Secreta va ser el 2016 i va tenir una molt bona acollida a la ciutat. Hi van participar "El Jardín de Fátima", Guillem Roma, Diana Gadish i Roger Vidal.

- El 2017 vam ampliar nombre de sessions degut a la demanda d'entrades. Hi van participar Lu Rois, Gerard de Pablo, Ana Pérez, Toni Ubach i Ivan Giménez.

- El 2018 vam ampliar i experimentar noves disciplines. Hi van participar Oriol Bonet, Jorge da Rocha, Cia. Siete de Mayo, Daniel Felices, Núria Hontecillas + Guillem Cirera i Xarim Aresté + Mercè Sampietro (dins el Festival Elixir).

- El 2019 vam seguir la mateixa línia que l'any anterior. Hi van participar Betzuca, Sandra Bautista, Caye Casas, Mari Luz Domínguez i Potencia Clown.

- El 2020, degut a la crisis sanitària del Covid-19 ho vam fer a través de xarxes socials amb artistes que ja havien vingut en alguna edició: "El Jardín de Fátima", Lu Rois, Sandra Bautista, Toni Ubach, Daniel Felices i Gerard de Pablo (Pantaleó).

- El 2021 vam reformular la proposta i totes les sessions van ser al restaurant i espai cultural La Revolta. Amb Rocío Jesús, Joan Humet i Ariel Vigo, Gessamí Boada i Impro Acatomba.