Qui som?

L'EMBARRAL és una productora artística de model associatiu.

Neix a Terrassa l'any 2014 de l'instint d’unir professionals del sector cultural. Amb el temps hem anat ampliant els serveis i adaptant-los a les necessitats d'artistes, companyies, programadors, etc. També produïm i creem les nostres peces artístiques, tallers formatius i programacions.

Creiem en la cultura com a eix vertebrador de la societat, és per això que enfoquem la nostra feina des del Km 0 i amb les persones al centre. Habitem al Districte Zero de la ciutat de Terrassa, dins l'Ateneu Candela.


Què oferim?

Espectacles de creació pròpia, producció executiva i distribució d'espectacles, disseny i gestió de projectes culturals, acompanyament artístic, organització d'esdeveniments, experiències i formació artística.

Alba Valldaura

Llicenciada en Interpretació i Art Dramàtic i postgraduada en Educació en el Teatre. Treballa en diversos muntatges teatrals de l'escena contemporània amb la companyia Mos Maiorum. Ha participat i gestionat trobades nacionals i internacionals de teatre com Emergentes de Mairena del Alcor i va participar en la producció de ‘Garage d’or’ de la companyia berlinesa Familie Flöz.

Maria Rueda

Graduada en educació social per la universitat de Barcelona i titulada en el màster de gestió cultural per la UOC. Actualment treballa en producció del Sex Education Fest, el Festival Didó i en la representació d’artistes. Ha treballat al Festival Jazz Terrassa i és la responsable de distribució i acompanyament d'espectacles i tallers de L'Embarral.

Mariona Alberich

Dissenyadora gràfica i il·lustradora. Ha treballat el disseny per aplicacions, webs, gràfica publicitària i gràfica electoral. Amb experiència en gestió cultural i comunitària, treballa vinculada en la gestió, producció, i coordinació de L'Embarral.

Pau Gómez

Graduat en Art Dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona i postgraduat en Producció d’Esdeveniments per la UOC. Actualment treballa a la Casa de la Música de Terrassa, i des del 2013 ha treballat en festivals com Festival Elixir, Festival TNT i Festival Sâlmon<; i en l'acompanyament de diversos projectes artístics. Activista cultural de la ciutat de Terrassa.

Embarrat - m. [TECNOL] Arbre de transmissió proveït de politges emprat en l'accionament de les màquines d'una instal·lació industrial arrossegades per un sol grup motor central.

Barral - m. [LC] [ED] Atuell per a contenir líquids, de formes i matèries diverses.