Qui som?

L'EMBARRAL és una productora d'arts escèniques i esdeveniments.

Neix a Terrassa l'any 2014 de l'instint d’unir professionals del sector cultural per treballar conjuntament. Amb el temps hem anat ampliant els serveis adaptant-los a les necessitats d'artistes, companyies, agents culturals, etc. També produïm i creem les nostres peces artístiques, tallers formatius i programacions.

Creiem en la cultura com a eix vertebrador de la societat, és per això que enfoquem la nostra feina des del Km. 0 i amb les persones al centre. Habitem al Districte Zero de la ciutat de Terrassa, dins l'Ateneu Candela.


Què oferim?

Acompanyament a companyies i artistes, espectacles de creació pròpia, producció executiva i distribució d'espectacles, disseny i gestió de projectes culturals, organització d'esdeveniments, experiències i formació artística.

Alba Valldaura

Creació i pedagogia

Llicenciada en Interpretació i Art Dramàtic i postgraduada en Educació en el Teatre. Treballa en diversos muntatges teatrals de l'escena contemporània amb la companyia Mos Maiorum. Ha participat i gestionat trobades nacionals i internacionals de teatre.

Maria Rueda

Producció i distribució

Graduada en Educació Social per la Universitat de Barcelona i titulada en el màster de Gestió Cultural per la UOC. Actualment treballa en producció del Sex Education Fest, el Festival Didó i en l'acompanyament de les companyies de L'Embarral.

Mariona Alberich

Producció i comunicació

Dissenyadora gràfica i il·lustradora. Ha treballat el disseny per aplicacions, webs, gràfica publicitària i gràfica electoral. Amb experiència en gestió cultural i comunitària, treballa vinculada  en la producció i comunicació de L'Embarral.

Pau Gómez

Creació i producció

Graduat en Art Dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona i postgraduat en Producció d’Esdeveniments. Actualment combina la feina d'actor amb producció a la Casa de la Música de Terrassa, en l'acompanyament de companyies i formació teatral. 

Embarrat - m. [TECNOL] Arbre de transmissió proveït de politges emprat en l'accionament de les màquines d'una instal·lació industrial arrossegades per un sol grup motor central.

Barral - m. [LC] [ED] Atuell per a contenir líquids, de formes i matèries diverses.