Intempèrie

Intempèrie és un espectacle mutidisciplinar que parteix de dos poemaris escrits per Anna Fernández: Cova i Partir. 

El que va començar com un recital poètic del primer poemari ha esdevingut quelcom molt més gran. Ara, a més d’incloure dos poemaris (‘Cova’ i ‘Partir’) ha derivat en un espectacle més performàtic on hi participen tres artistes: Anna Fernández (autora dels poemaris), Judith con H (il·lustradora dels dos poemaris) i Nunu Garcia (cantautora).

Intempèrie és un espectacle íntim, delicat i acollidor, on conflueixen l’art de la paraula escrita i recitada, el dibuix en directe i la música en viu. L’Anna, l’autora, recita un seguit de poemes (entre 10 i 12) mentre la Judith, la il·lustradora, dibuixa en directe i la Nunu, per la seva banda, toca i canta algunes cançons (poemes de l’obra musicats per ella mateixa).

Fins ara, l’espectacle anterior s’ha pogut veure a varis espais del territori català: a l’Ateneu Candela (Terrassa), al Casal el Forn (Girona), a Ca la Pilar Dumingu (La Bisbal d’Empordà), a la llibreria La Impossible (Barcelona), a la llibreria La Raposa (Barcelona), a Pyreneon (Perpinyà, Catalunya Nord i a Cal Tribu (Beuda), entre d’altres. Intempèrie’ es va estrenar el passat 28 de març al Harlem Jazz Club dins el marc del Barnasants. També ha format part de la programació del festival Elixir Poètic de Terrassa (2021).

Després de l’actuació, el públic pot endur-se una part de l’espectacle a casa. Es venen els poemari ‘Cova’ i ‘Partir’, làmines (els sis dibuixos de ‘Cova’ en gran format) i ‘L’eco de la cova’ (un EP amb alguns dels poemes musicats).