Teatre al Coro Vell

L'octubre de 2021 iniciem classes de tècniques de teatre creatiu al Coro Vell de Terrassa amb l'actriu Alba Valldaura. Van dirigides a diferents edats:


SESSIONS PER INFANTS DE 6 A 11 ANYS:

A partir de jocs i dinàmiques teatrals i escèniques, ens endinsarem al món de la creativitat, experimentació i la literatura teatral adaptada a les seves edats. Utilitzarem màscares, titelles, objectes, contes, l’espai i el nostre cos a través de l’expressió corporal, potenciant sempre el treball en grup per iniciar-nos al teatre i les seves tècniques.


SESSIONS PER JOVES (12 a 16 anys) I ADULTS (+ 18 anys):

Treballarem exercicis teatrals a partir de jocs individuals i corals, buscant la unió del grup i la necessitat de treballar en equip.

Farem composició d’imatges a través de fotos, pintures i conceptes, treballant així el seu esperit crític. La màscara neutra ens ajudarà a adquirir consciència corporal a través d’elements de la naturalesa, animals i emocions. També treballarem dramatúrgia: exercicis d’escriptura automàtica, història comuna, frases sobre temes concrets, preguntes... També farem treball amb textos teatrals. I la dansa/moviment ens farà entrar en la recerca escènica a través del cos.


GRUPS i PREUS

Tenim grup infantil, mitjans i adults

aviat obrirem les inscripcions pel curs 2022_23