Teatre al Coro Vell

L'octubre de 2023 iniciem classes de tècniques de teatre creatiu al Coro Vell de Terrassa amb l'actriu Alba Valldaura i l'actor Ivan Giménez. Durant el curs s'aniran fent monogràfics especialitzats amb altres professionals del sector.


MINIS

de infantil 5 a 1r de primària, 1 hora

Dimarts de 16:45h a 17:45h


PETITS 1

de 2n a 3r de primària, 1 hora

Dilluns de 17h a 18h


PETITS 2

de 4t a 6è de primària, 1,5 hores

Dimecres de 17h a 18:30h


A partir de dinàmiques, contes i elements teatrals, ens endinsarem al món de la creativitat i l’experimentació, adaptant el contingut a cada edat específica. Jugarem amb màscares, titelles i objectes, investigarem les ombres i les llums, farem moure el nostre cos amb la música i crearem amb la narració. Tot això potenciant la col·laboració i cohesió de grup.


JOVES

de 1r a 4t d'E.S.O, 1,5 hores

Dilluns de 18:30h a 20h

Una experiència per endinsar-se dins del món de les arts escèniques, a través de la teatralitat i altres elements artístics. Experimentarem amb la música, l’espai i la paraula. La dansa/moviment ens faran entrar en la recerca escènica a través del cos. Farem composició d’imatges a través de fotos, pintures per potenciar l’esperit crític. Les màscares ens ajudaran a adquirir consciència corporal a través d’elements de la naturalesa, animals i emocions. També ens endinsarem dins el món de la dramatúrgia i els textos teatrals. Crearem un projecte escènic que s'exhibirà a final de curs.


ADULTS

 + 16 anys, 2 hores

Dimecres de 19h a 21h

El primer trimestre s'adquiriran tècniques teatrals i escèniques de diferents disciplines per conèixer el cos, la veu, la paraula i el moviment a l'escenari. A través d'entrenaments actorals s'anirà definint l'interès artístic de cadascun dels participants per començar, al segon trimestre, un procés de creació col·lectiu. Al tercer trimestre es treballarà la proposta escènica aplicant les tècniques apreses durant el curs.GRUPS i PREUS

. MINIS: I5 - 1r - Dimarts de 16:45h a 17:45h /  105€ trimestrals

· PETITS 1: de 2n a 3r primària -  Dilluns de 17h a 18h   / 105€ trimestrals

· PETITS 2: de 4t a 6è primària - dimecres de 17:00h a 18:30h / 120€ trimestrals

· JOVES: de 1r a 4t E.S.O. - dilluns de 18:30h a 20h / 120€ trimestrals

· ADULTS: + 16 anys - dimecres de 19h a 21h / 135€ trimestralsINSCRIPCIONS TANCADES. 


Alba Valldaura Pascual

Terrassenca llicenciada en Art Dramàtic i i postgraduada en Educació en el Teatre per l’Institut del Teatre. 

Forma part de l'equip gestor de L'Embarral. Com a actriu va estrenar l'obra de teatre familiar «Llac» i "iaia: memòria històrica" peça de creació pròpia que ha girat per Catalunya i Espanya des de 2012. Com a pedagoga realitza també projectes educatius i relacionats en l'ambit de l'educació des del teatre.

Des de 2006 treballa amb Pedagogia de l'Espectacle, com a professora de teatre a centres educatius i grups d’adults; i amb l'empresa CIMA amb qui realitza rutes teatralitzades i inclusives pels parcs naturals.

Ivàn Giménez

Llicenciat en Art Dramàtic per l'Institut del teatre de Barcelona, format com a clown amb professors com Jango Edwards, Loco Brusca, Koldo Vio  i Jesús Jara. També ha estudiat Comèdia dell' Arte a Venècia i ha assistit a cursos monogràfics de Mim a l'escola de mimodrama de Marcel Marceau a París. 

Com a actor a format part de les companyies Teatro del repartidor (L’Hospitalet de Llobregat), Trabacanto Teatre (Alacant), Teatre del drap (Elx) i Mel-chows (Tarragona) i també ha treballat en altres projectes escènics.

Com manipulador i constructor de titelles ha rebut classes amb Alfred Casas i ha participat en l'espectacle El Drama del Desencantat dirigit per Reene Baker. Des de fa set anys treballa com titellaire al Teatre Arlequí de Sabadell amb més de vint muntatges realitzats. 

Com formador ha impartit cursos de Mim, clown, Commedia dell’Art i teatre de carrer a Alacant, Menorca, Terrassa i  Tai Pei (Taiwan).

Talleristes d'especialitats:

Cristina Salmerón

Terrassenca, graduada en Interpretació a l'Escola Nancy Tuñón i Jordi Oliver. Complementa la seva formació a l'Estudi Laura Jou de la mà de l'actor, coach i pedagog teatral Isaac Alcayde i a l'Estudi Karloff, treballant davant de càmera, amb el director Hèctor Hernández Vicens. Com actriu, ha format part del grup de teatre Ja Som Algú de Terrassa i la Companyia B-612, amb el seu últim espectacle musical, "El Petit Príncep". També és saxofonista, formada a l'Escola de Música de Viladecavalls i membre del grup de versions "Next to Hit".


Laboralment, és tècnica d'il·luminació i so a l'equip d'animació del Camping l'Atmella de Mar i és actriu a Horrorland, a més de formadora de tècniques teatrals amb infants i joves a l'Embarral.

Graduada en Comunicació Audiovisual, també es dedica a la direcció i realització de videobooks i el muntatge audiovisual.

Àlex Marteen

Actor, músic i pedagog nascut a Terrassa. Titulat en interpretació a l'escola Nancy Tuñón - Jordi Oliver. Ha rebut formació de música i cant; i dansa jazz i contemporània a nivell professional.

La seva carrera ha estat força diversa i l'ha portat a participar com actor i compositor en diversos musicals, a ser finalista d'Oh Happy Day amb el grup Jarks o a publicar diversos treballs musicals en solitari o amb diferents formacions. Ha treballat en teatre escolar i també imparteix classes de teatre per a infants i joves.

En els últims anys s'ha convertit en habitual de la nit catalana tant com a DJ com amb els seus shows drag. Actualment combina els espectacles i la creació del seu primer show drag amb la seva faceta pedagògica centrada en l'ús de les arts com a eina pedagògica.

Pau Gómez Calvo

Terrassenc graduat en Art Dramàtic al Col·legi del Teatre de Barcelona. Complementa la seva formació amb monogràfics de tècniques de clown amb Pepa Plana i amb Philippe Gaulier; màscara neutra amb Paola Rizza i Jason Turner a l'École internationale de théâtre Jacques Lecoq, teatre de carrer amb Jorge Picó i teatre d'objectes amb Xavier Bobés.

Ha treballat en peces teatrals dirigides per Antonio Damasco, Pep Pla, Oriol Morales, Esther Nadal, Jorge Picó, Rosa Aguado, Rosa Ribera; i ha dirigit diversos projectes escènics. També ha participat en diversos projectes audiovisuals i publicitaris i des de 2009 treballa com a formador de tècniques teatrals amb infants, joves i adults.

Trinitat Soler Turu

Psicològa clínica i tallerista formada en Psicodrama, Mindfulness, habilitats socials i gestió emocional. Amb àmplia experiència com a formadora en el camp del lleure educatiu i social (Moviment d'Esplai del Vallès, Aula d'Esplai del Vallès, Estudi 6, Projecte Casa Baumann - "En Trajecte"), ha format part de diversos grups de teatre del municipi (Casal de St Pere, Kaòtik Teatre, 34 Passes, QESC...) i també ha coordinat alguns tallers de teatre per a infants i adolescents a través del joc teatral, el maquillatge i l'expressió corporal.