Alba Valldaura Pascual

Terrassenca llicenciada en Art Dramàtic i i postgraduada en Educació en el Teatre per l’Institut del Teatre. Per a finalitzar la llicenciatura es va desplaçar a la ciutat de Berlín on va participar a la producció teatral Garage d’Or de la Companyia alemanya Familie Flöz.

Cofundadora de la companyia escènica «Mos Maiorum» amb la qual han creat quatre espectacles: «Mos Maiorum», «Gentry», «Turba» i «Solar».

Forma part de l'equip gestor de L'Embarral. Com a actriu va estrenar l'obra de teatre familiar «Llac» i "iaia: memòria històrica" peça de creació pròpia que gira per Catalunya i Espanya des de 2012. Com a pedagoga realitza també projectes educatius relacionats en l'ambit de l'educació des del teatre. Des de 2006 treballa amb Pedagogia de l'Espectacle, com a professora de teatre a centres educatius i grups d’adults.

Ha treballat com a actriu en obres com «Un mes al camp de Turguenev» al TNC, a l’ópera «Ariane et Barbe-blue» al Gran Teatre del Liceu i va participar al recital de música de cambra, «Cabaret», a l’Auditori de Barcelona. Juntament amb l’actriu Susana Borderia crea «Paco viene de Francisco» i «Cabaret modernista». Des del 2013 participa en diverses produccions de la Sala Fènix com «Cabaret Victòria» i «Mery Frankenstain Shelly». Actualment gira amb «Filomena», dirigida per Jordi Palet i "Hohihu. L'horrible història de la humanitat" de Farrés Brothers i Cia Xirgu en família.