Sabates Vermelles - Cia. Sifó

Teatre, dansa i circ amb música en directe / espectacle inclòs al programa.cat

Una escala, unes sabates vermelles, un acordió i dues dones. Amb la música, la paraula i el gest expliquen la història d’una nena pobra però lliure que un dia va a parar a una casa benestant. Així la nena creix deixant enrere la misèria en què vivia, però aviat veu com la comoditat i la seguretat tenen el preu d’un estricte control sobre allò que ha de ser i fer. L’alegria s’esvaeix, fins que un dia… fuig per recuperar la seva vida arrelada, alegre i feliç.

Sabates Vermelles és un espectacle que parla del canvi i de la capacitat de resiliència davant l’adversitat. Parla de la importància d’acceptar el que no es pot canviar, de la voluntat de ser fidel a allò que ets i de la capacitat de decidir el propi camí. Una història de transformació personal on la protagonista aconsegueix convertir els desavantatges en el seu motor de canvi.

En aquesta adaptació teatral del conte de H.C. Andersen escrita pel Víctor Borràs, hi descobrireu un espectacle sensible d’una gran potència visual. Gaudireu de la música composada i tocada en directe per la Núria Lozano. Veureu com el teatre, la dansa i el circ s’entrellacen per explicar un conte. Arts de moviment en estat pur per deixar al descobert una interpretació rica i vibrant.

Quan l’instint et guia per trobar la felicitat… Sabates Vermelles de pallassa!


Edats: Tots els públics a partir de 5 anys / Escolars: 1r i 2on Cicle / Durada: 50 min

Una producció de Cia. Sifó amb el suport de l’ICEC, l’Ajuntament de Sabadell i l’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Fotografies: Laia Ramiro i Albert Baquero