Ta Circ Tun - Cia. Sifó

Un espectacle de circ-teatre amb música en directe. Sense text. Per a tots els públics a partir de 3 anys


Un circ tancat, una troupe inexistent. Una dona i la seva autòmata viuen soles amb el que queda del seu circ. Un home arriba des de lluny, buscant feina a un lloc on no n’hi ha, i malgrat tot, es queda. El dia a dia els aproparà fins a fer-los bategar en una història d’amor plena d’enginy i humor. L’èxit pot ser simplement trobar la manera de viure amb allò que tens.  
Això que veureu és un espectacle de creació en col·lectiu on cada idea que aportàvem feia créixer la següent. Un circ arruïnat que ens mostra un petit món capaç de generar energia per brillar amb llum pròpia i sortir a guanyar-se la manjuca.

Us presentem un espectacle taciturn, sense paraules, amb música en directe i molt moviment, on el Roger Julià ha sabut endreçar amb astúcia totes les nostres obsessions artístiques. Una música als llimbs de la realitat i la ficció on sonen saxos, clarinets i acordions…copes, pales i serres. I dos actors de circ que fan conviure amb una harmonia delirant gran diversitat de tècniques escèniques.

Formats de l’espectacle: Sala i exterior nit: 65min / Exterior dia: 50min

Una creació de Cia. Sifó amb el suport de: ICEC, Generalitat de Catalunya, L’Estruch, Fàbrica de Creació/Ajuntament de Sabadell, Circ Cric i Convent de les Arts. Fotografies: Guillem Babitsch