Glòria Ribera

Glòria Ribera treballa per la revisió i recuperació de la cançó d'avantguarda dels anys vint.

El seu últim espectacle musical, PARNÉ, ha estat una coproducció de FiraTàrrega, Fira Mediterrània de Manresa, TNT Terrassa Noves Tendències i l'Antic Teatre de Barcelona. S'ha pogut veure al Teatre Escorxador de Lleida, al Temporada Alta, al Festival Vilart, a Terrats en Cultura, al FASTT Empordà, al Cool Days de Mallorca, al Festival Escena Poblenou i al Teatro del Barrio de Madrid, entre d’altres.

Ha portat els cuplets a l’Acte Institucional del Dia Internacional de les Dones de la Generalitat de Catalunya, a la Festa del Centre LGTBIQ+ de Barcelona i al teatre El Molino en diverses ocasions.

Ribera ha estat finalista al concurs SONS Mediterrània 2023 d’Enderrock i, actualment, presenta cada quinze dies una secció de cuplets al programa de Catalunya Ràdio Les Dones i Els Dies amb Montse Virgili.

Glòria Ribera també és membre de la companyia teatral José y sus Hermanas, amb qui ha estrenat les obres Los bancos regalan sandwicheras y chorizos, Arma de construcción masiva, Explore el jardín de los Cárpatos i Concurso de malos talentos.Foto Francesc Cuéllar