Cia. Sifó

La creativitat, la il·lusió de fer espectacles de creació i l’energia per impulsar projectes, els van portar a crear la companyia.

Això era i no era l’any 2007 quan naixia el seu primer projecte: La Sopa de Pedres. Un espectacle de circ i teatre gestual que posava en escena, amb música en directe, un conte tradicional. El còctel estava servit. Circ, teatre, conte… En quin calaix ficar-se?

Els ha ocupat més de 10 anys deixar que tot prengués el seu lloc.

Dins i fora de la companyia han fet espectacles de circ, dansa, dansa-teatre, teatre gestual, teatre de carrer, teatre de titelles, contes, cinema… Han trepitjat places, carrers i teatres, auditoris, escoles i biblioteques… I el temps ha donat espai a les paraules. El conte ha esdevingut una part fonamental en la seva trajectòria. La paraula ha pres tant cos, que avui Sifó és tot allò que han fet i faran al voltant de la narració oral. Despullada, en escena, hibridada amb altres disciplines: oralitat i moviment.

Cia Sifó son la Marta Gorchs, artista de les arts del moviment, i un gruix de persones, artistes que acompanyen, donen vida i fan possible aquesta aventura.