Cia. Sifó

Cia Sifó son la Marta Gorchs, artista de les arts del moviment; Vasily, creador i artista de circ i un gruix de persones, artistes que acompanyen, donen vida i fan possible aquesta aventura. Per això son una companyia associada a la TTP i a l'APCC i residents de l'Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu des de l'any 2008. 

La creativitat, la il·lusió de fer espectacles de creació i l’energia per impulsar projectes, els van portar a crear la companyia. Això era i no era l’any 2007 quan naixia el seu primer projecte: La Sopa de Pedres. Un espectacle de circ i teatre gestual que posava en escena, amb música en directe, un conte tradicional. El còctel estava servit. Circ, teatre, conte… En quin calaix ficar-se? 

Dins i fora de la companyia han fet espectacles de circ, dansa, dansa-teatre, teatre gestual, teatre de carrer, teatre de titelles, contes, cinema… Han trepitjat places, carrers i teatres, auditoris, escoles i biblioteques… I el temps ha donat espai a les paraules i matisos al cos.  Després de setze anys, els seus espectacles integren el bagatge professional en el circ, el teatre i la dansa, abraçant-les dins del terme arts de moviment.


Els seus espectacles integren el bagatge professional en el circ, el teatre i la dansa, abraçant-les dins del terme arts de moviment.