Una carretada de contes - La Guilla Teatre

espectacle de contes · inclòs al programa.cat

“Una Carretada de Contes” manté l'estil i l'estètica que defineix la companyia La Guilla Teatre. El més destacable de la proposta és el seu caràcter versàtil: un ampli recull d'històries li dona la possibilitat de modificar el gruix de l'espectacle segons les edats, temàtiques i fins i tot segons les festes o moments determinats de l'any.

SINOPSIS

Han arribat dos personatges estranys i molt curiosos a la vila, semblen viatjants, ningú els a vist mai abans. Són la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour. Van acompanyats del seu atractiu, misteriós i inseparable carro carregat d'històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys. Si obriu bé els ulls i pareu bé les orelles, amb molt de gust us explicaran el perquè del seu ofici, l'ofici dels Trobadors! Amb les sorpreses que amaga el seu carro es guanyen la simpatia de grans i petits. I ara silenci que el carro s'obra i... sembla que comencen!  

Idea Original: La Guilla Teatre // A partir de 3 anys // Escolars: P3/P4/P5 i 1r/2n/3r/4t // Durada: 50 minuts // Idioma: català