Tot sol... i núvol- Cia Le Puant

espectacle per a tots els públics - inclòs al programa.cat

Des de 2015, la Cia. Le Puant porta als escenaris un treball de creació que explora diferents disciplines principals com el clown contemporani i el teatre físic, i explorant altres terrenys com el teatre visual, la dansa i l'acrobàcia.

La companyia neix en mans d'Adrià Viñas, que ha treballat en diferents projectes artístics molt diferents, com teatre físic a la Cia Moveo, teatre multidisciplinari amb Les Impuxibles, teatre gestual amb Cia Voltäla, commedia dell'arte amb Cia La Palpebra o clown més clàssic amb Cia Nyip &Nyap, entre altres.

SINOPSIS

En un moment on les retallades són un hàbit pels de dalt, on la corrupció i la repressió formen part de la rutina, on la solitud persisteix cada vegada més en l'individu de la nostra societat, i on les tensions entre individus estan a flor de pell... el canvi és necessari. I riure perquè això sigui possible, també.

Tot sol... i núvol barreja la ficció i la realitat. O més ben dit, transforma la realitat en ficció. Un pallasso innocent, però conscient de la situació actual, arriba per a fer passar una estona agradable.

Tot sol... i núvol és un espectacle proper i molt humà, on tothom s'hi sentirà identificat. El seu nom ho indica tot: TOT SOL en busca de diversió, d'entreteniment i de no avorriment; TOT SOL en busca d'un indret, d'amor i de felicitat; En definitiva, TOT SOL en busca de... companyia. I NÚVOL per tots aquells somnis i desitjos, per totes aquelles il.lusions, per tots aquells objectius... I NÚVOL per allò que ens agradaria dir i no ens atrevim, o per allò que volem expressar i no ens deixen...