Organik - AMEZTU Produccions

Una comèdia sense text, familiar, universal i plena de tendresa.

Espectacle amb versió de sala i carrer, que vol provocar a través de l'humor, la participació, els titelles i el clown físic, una empatia amb el món natural i el regne vegetal.

Partint d'escenes còmiques extretes del món del circ, burlesc, musical, commedia dell'arte, guinyol... i amb éssers vegetals animats, pretenem contribuir a imaginar noves formes de relació amb la naturalesa.

SINOPSIS

Mr. Natural, valent i compassiu bio-aventurer d'horta i jardí, estima les fruites i verdures, els dona vida, els posa veu: elles volen ser cuidades i estimades, són éssers vius, són l'esplendor de la bellesa del món. El seu costat fosc, la seva ombra "Yoyo", sorgeix del més profund del seu estómac. És golafre i cruel. La seva voraç gana vol domesticar i esclavitzar la vida, ja que es creu per sobre del món vegetal, a parer seu, un món sense drets. Mr. Natural abraça la seva ombra, allibera les seves virtuts i crea un univers d'amor incondicional per tota mena de vida. Perquè estimar la natura és convertir-s'hi.

Direcció: Emilio Fdz, de Pinedo / Interpretació: David Gutiérrez / Produccions Ameztu Prdukzioak