El Peix Irisat

conte amb titelles il·lustrats - a partir de 2 anys 

El Peix Irisat és un conte escrit per Marcus Pfister el 1992 i traduït a molts idiomes, inclús se'n va fer una sèrie de televisió de dibuixos animats.

Aquest conte, a través del que li passa al Peix Irisat, explica la importància de compartir, de no ser egoista i del benestar de fer les coses ben fetes.

La moralina del conte és molt clara, però nosaltres n'hem fet una versió per poder gaudir del mar, de compartir, de dibuixar, de les emocions i d'aquest peix que aprèn moltes coses al llarg del conte.

El nostre Peix Irisat és un conte amb titelles il·lustrats que explica la història del peix més bonic. Tots els pescadors volen aconseguir aquest tresor tant preuat que viu dins el mar, i tots el peixos del mar volen ser com ell.

El Peix Irisat, després d'un ensurt, descobrirà que compartir els seus colors amb els altres peixos del mar té un resultat molt bonic que fascina als pescadors...

Després del conta-contes pintem el dibuix del nostre estimat Peix Irisat.

Fem aquesta activitat conjuntament per fomentar la creativitat artística dels infants i alhora poder establir un vincle amb ells per comentar el conte, les impressions i l'aprenentatge adquirit.