Daltabaix - Matito Titelles

espectacle de titelles per a tots els públics - inclòs al programa.cat

Matito és una companyia de teatre de titelles creada l’any 2016 per Arnau Colom Recasens, llicenciat en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona.

Els espectacles de la Companyia són fidels a l'essència del teatre de titelles íntim, excèntric i popular. La Companyia compta amb un equip nou en cada espectacle per trobar la forma dramàtica adequada, diferent i original.

Entre els anys 2016 i 2020 han creat 3 espectacles de titella de guant amb el Matito com a personatge principal i que ha acabat donant nom a la companyia, que actualment està treballant en la creació de nous formats, nous espais, nous continguts, per continuar oferint espectacles vius, propers i artesanals...

SINOPSIS

Matito viu, com sempre, enfeinat en no fer res. Feliç amb la seva amiga l'ovella i content de cantar-li a la vida jeient sota l'olivera. Però sempre li passa alguna cosa que el fa actuar, un dia desapareix la seva amiga.

Gent de poca consciència per augmentar la seva fortuna li amarguen l'existència. Matito emprèn un viatge en busca de l'ovella, es perd dins la ciutat, veu que la gent està trista i no la troba per cap banda.

Matito descobreix que l'ovella és dins d'una fàbrica d'abrics. Què li passarà? El Matito coneixerà els obrers i obreres de la fàbrica amenaçat pels guàrdies -rates del patró, el temible llop. Sense voler-ho el Matito es convertirà en un heroi contra l'explotació i la sobreproducció. Amb els seu inseparable bastó alliberarà l'ovella i ho capgirarà tot del Daltaaabaix!

Una divertida aventura amb l'humor fresc, irreverent i alegre del Matito on descobrirem l'art de viure sense fer res.