Karla Ramos

Actriu polifacètica nascuda a Terrassa, coneguda amb el pseudònim de Karla amb K, s’inicià en el teatre als dotze anys amb la companyia Rodamón.

Diplomada a l’Escola d’Actors de Barcelona (sota la direcció de Cesc Queral i Joan J. Garcia) representant varies obres. Ha rebut formació amb diferents cursos i ha adquirit experiència en varies companyies, així com també en el camp de l’animació, creuers i teatre infantil.

Presentadora i showman, durant 5 anys amb l’espectacle musical “Musikoteràpia” a la sala Faktoria de Terrassa amb més de 20 personatges. Ha col·laboradora també amb la Karaoke Band de Barcelona i presentadora de l’espectacle “Tens Karaoquè” a la sala Luz de Gas de Barcelona. Presentadora també en diferents concursos: Concurs del Paral.lel, Màgia jove de Terrassa…

Ha participat en diversos muntatges teatrals com “Cabaret Fandango”al Teatreneu, "A Porta Tancada" (Jean Paul Sartre)amb Therka's Teatre al Festival TNT o "Un Jeta dos Jefes" (3X3) sota la direcció d'Alexander Herold i Paco Mir al Teatre Victòria. “Petits afers de casa bona”, Cia. Petits Afers, C.C La Bòbila . “Hamlet sin palabras”, Diego Ingold, Cia. Nietas de Yorick, Nau Ivanov. “No em diguis reina”, Cia. Diversidad Teatral, Teatre Akadèmia

Especialitzada en el camp de la improvisació teatral des de fa més de 10 anys. Integrant de la Companyia ImproAcatomba amb la que ha participat a diversos festivals i varis espectacles d’improvisació:

· “3,2,1Impropón”, “Peliculakas Improvisadas”, “Il.legal Impro” al teatre Victoria, i guanyadora del Mundial de Match d’Improvisazione Teatrale 2011/2012 a Itàlia.

· Formació en Short i Long Form d’Impro.

· Participant i component del Torneig Nacional de Match d’Improvisació amb la sel.lecció catalana.

· Improvisadora del programa “Improstarr” de TV3 amb els papers de Gris i Marta Gironella.

· Participació en programes com; Tot anirà Bé de l’Oriol Parreño a TV3 i Lokus Day ,TV3 de Xavier Bertran i La Lupa produccions.