Adrià Viñas Puntí

Veí de Terrassa, va estudiar Art Dramàtic (especialitat de teatre físic) a l'Institut del Teatre de Barcelona.

Ha participat en diferents projectes teatrals com "Tu vas tomber!" de Cia Moveo (premi Mais - Festival Internacional do Teatro de Rua Imaginarius 2016 (Portugal) i premi Mejor Espectáculo de Danza - 29a Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca), "Vremya Musei" de Cia Voltäla i dirigit per Joan Cusó, "Alarma Nuclear! Un drama familiar" de Cia La Palpebra i dirigit per Lluís Graells, entre altres.

Actualment forma part de Cia Moveo amb la peça de teatre físic "Conseqüències" (premi Moritz FiraTàrrega 2017 - Millor Estrena de Carrer i premi Dansacat 2020 - Millor Coreografia) i "Echoes" (coproducció amb Festival Sismògraf i Suport a la Creació FiraTàrrega). També forma part de Cia Le Puant amb l'espectacle de clown "Tot sol... i núvol" (premi Millor actor - VII Festival Emergent Mutis de Barcelona), actualment en creació del seu nou espectacle "Puput" i de Cia Nyip i Nyap amb l'espectacle "Clowntes i Llegendes".

Finalment, també forma part de Les Impuxibles amb l'espectacle multidisciplinar "Suite TOC núm 6" (premi Butaca - Noves aportacions escèniques, suport a la creació Sala Beckett), i del solo de teatre físic "Primera persona" d'Albert Olivas i Adrià Viñas, estrenat al gener 2022 a la Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles.