Jo i la meva futura jo - Núria Clotet

espectacle d'humor sanador

Ja fa anys que La Rateta puja als escenaris, però és al confinament -gràcies a les hores de tancament i a un curs de creixement personal- la Núria decideix que ella ha nascut per ser CANTANT-CLOWN i decideix fer un viratge a la seva carrera per oferir-nos un espectacle en solitari.


SINOPSIS

A "Jo i la meva futura jo" ens explica com sortir de la zona de confort imaginant i vivint com la teva ''futura jo''. "Jo i la meva futura jo" ofereix 60 minuts de reflexions musicades d'una dona que es posiciona com a artista, que analitza amb humor els entrebancs vitals i que ha pres la decisió de ser la guia de la seva vida a través de la intuïció femenina i de decisions anàrquiques. L'excentricitat i la sinceritat de les seves composicions no deixen a ningú indiferent; l'artista interpel·la al seu públic amb experiències quotidianes relatades de forma àcida, despreocupada, i amb una compromesa consciència social.

I si ens comportéssim com si aquest fos l'últim any de les nostres vides? O com si tinguéssim tots els diners que imaginem i més? Com seríem? Què faríem?

La Rateta ja no escombra l'escaleta -alter ego de la Núria Clotet- ha decidit viure des d'aquesta perspectiva i convertir la seva nova actitud postpandèmica en el leitmotiv de l'obra. A l'espectacle "Jo i la meva futura jo", presenta cançons com Em falta un tros de la teva cara, No canto en angles o Ja no quedo bé amb ningú alhora que performatitza des de l'absurditat de la vida i la crítica a les dificultats de l'empoderament femení a través del procés d'experimentació i els moments d'incertesa de la seva ''futura jo''. "Jo i la meva futura jo" convida a fer un salt al buit i començar a creure en les possibilitats de ser el que vulguem ser i de viure com si ja ho fóssim.

Carousel imageCarousel image