Pau Gómez Calvo

Terrassenc graduat en Art Dramàtic al Col·legi del Teatre de Barcelona. Complementa la seva formació amb tècniques de clown (Pepa Plana i Philippe Gaulier), màscara neutra (Paola Rizza i Jason Turner, EIT J. Lecoq París) i teatre de carrer (Jorge Picó).

Ha treballat en peces teatrals dirigides per Antonio Damasco, Pep Pla, Oriol Morales, Esther Nadal, Jorge Picó, Rosa Aguado, Rosa Ribera, etc. Ha participat en diversos projectes audiovisuals i publicitaris i també ha treballat en tallers de tècniques teatrals amb infants, joves i adults des de 2010.

Al crear el Festival Elixir i la productora L’Embarral, descobreix que la gestió i producció d’esdeveniments i espectacles l’apassiona, i decideix formar-se professionalment amb un Postgrau de Producció a la UOC i especialitats com Cultura lliure aplicada a les arts escèniques, Community Management, Disseny gràfic, Contractació pública per empreses culturals i Gestió de la Indústria Musical. Això li permet veure les arts escèniques i la música des d’una altra banda i treballar en diversos projectes com Festival TNT, Festival Sâlmon<, Festival Latent, Graner, Casa de la Música (actualment) i companyies o grups com Mos Maiorum i Cabaret Misêria.


El Pau és membre cofundador de L'Embarral i hi fa tasques de producció, distribució i coordinació.